Saltar apartados

Presentació

 

FILOLOGIA ESLAVA

L'àrea de Filologia eslava forma part del Departament de Filologies Integrades i imparteix docència en assignatures de la Llicenciatura en Traducció i Interpretació i la Diplomatura en Turisme, i en els actuals graus.

La llengua russa, juntament amb l'anglés i l'espanyol, és una de les llengües més parlades del món. Les persones que tenen el rus com a llengua materna formen una comunitat de 170 milions: 150 milions a Rússia i 20 milions fora d'ella. El rus és, a més a més, la llengüa de comunicació entre els 280 milions de persones que formaven l'antiga Unió Soviètica.

La creixent cooperació amb Russia es reflectix en el nombre d'empresses que estableixen relaciones amb aquest país eslau, en la creació d'empreses mixtes, etc. En l'actualitat augmenta la influència russa per la 'diplomàcia popular' en la vida econòmica internacional mitjançant els contactes directes amb els ciutadans: intercanvi d'estudiants, de famílies, turisme, etc.

Queda clar que el rus, a més d'una llengua de cultura capital dins de l'ample marc de civilització eslava, és una llengua molt úitl per a les relaciones comercials dels antics països de l'est entre si i per a les que mantenen amb el món occidental.

Conéixer el rus, per tot el que s'ha dit, implica tindre davant un ample camp de possibilitats comercials, culturals, esportives, turístiques, etc. amb els països de l'est d'Europa.

Departament de Filologies Integrades


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464